Project Highlights

The goal of Team Rehab is to create a welcoming and spacious environment where physical therapist can treat patients safely and efficiently in a group setting. One of the challenges for the Roswell location was the existing skylight in the middle of the space. Since it provided so much natural light, we decided to keep it and align the ballet bar wall with this feature. This helped create a space for the workout equipment next to it and treatment tables on the opposite wall. The open-to-structure ceiling makes the space feel much larger. However, clouds are dropped above the treatment tables to create a more intimate setting. Touch-down stations are attached to existing columns for note taking while treating. To create a modern feel, the walls and ceiling are neutral. To activate the weight area, accent paint lines with an accent wall perpendicular to the area, are integrated.

Services Provided

  • As-Builts
  • Construction Administration
  • FF&E
  • Finish Selection
  • Lighting Selection
  • Signage / Graphics