Project Highlights

Outgrowing its original office, Vickers Design Group relocated to a neighboring suite on the existing floor. It was important for the workspace to embody the firm’s informal culture, making every guest feel comfortable and excited to enter the open office. The large family room functions as a break room, all-hands meeting space and an informal waiting area. Employee footprints were reduced in favor of sit/stand desks, increased daylight and a concealed project storage area. Providing a loft feel in a traditional office park building, the workspace helps clients understand the integration of various materials and design elements with floor, ceiling and lighting options.

Services Provided

  • Building Tours
  • FF&E
  • Programming
  • Space Planning
  • Visioning Sessions