The Tin Lizzy’s team hired Vickers Design Group to design its first and only ground-up restaurant to date. Using the already established brand as a guideline for design, the design team created a two-story, rustic restaurant with relaxed coastal adobe colors, expansive operable garage doors and a roof-top deck accented by string lights and an open-wood structure to serve its famous “Flex-Mex” offerings.

Vickers Design Group designed The Kendrick with efficiency in mind. A prestigious corner parcel in the newly formed city of Brookhaven, provided design challenges due to the site’s small size and new jurisdiction requirements. Formerly a gas station, the site required remediation. The new building features ground-floor retail and second-floor office space. Cost-effective exterior stairs and multi-colored brick cornices create a subdued, historic aesthetic. Upper-floor column spacing creates flexibility to house a variety of tenants on each floor.